Carta

Especialistes en cuina catalana, tapes i carn a la brasa.

AMANIDES 8,50 €
AMANIDA FOGUERA (Enciam, tomàquet, nous, mel, i formatge de cabra gratinat).
AMANIDA DAESA ( Tomàquet amb mozarella, nous i orenga)
AMANIDA TENEBRES (Enciam, salmó fumat, tomàquet, tàperes i tonyina).
AMANIDA 4 ENCANTERIS ( Enciam, tomàquet, gouda, brie, manxec, cabra, orenga i nous).
AMANIDA UNICORN ( Enciam, tomàquet, ceba, feta, salsa de iogurt i orenga)
AMANIDA DEL BOSC (Enciam, ceba, tomàquet, pastanaga, remoltaxa, espàrrecs i ous).
AMANIDA D'ESPERITS (Enciam, tomàquet, tonyina i anxoves.
AMANIDA DE CONTES ( Enciam, Blat de Moro, cranc, pinya, tomàquet i salsa rosa).
AMANIDA DE LES FADES (Tomàquet, formatge fresc, nous i orenga).


PIZZES 10 €
AQUELARRE  - Carn picada de vedella, chili, salami i mozarella.
DE LES BRUIXES - Mozarella, tomàquet, ceba, pernil dolç, ou, xampinyons i tonyina.
CALZONNE DE LES BRUIXES - Tonyina, pebrot vermell, pernil dolç, xampinyons, mozarella i ou.
GRANOTES - Pernil dolç, pinya, mozarella i cranc.
RATOLINS - Tonyina, pebrot vermell, anxoves, palets de cranc i mozarella.
TERANYINES - Ibèrics i mozarella.
ARRELS - Verdures, formatge de cabra i mozarella.
VARETA MÀGICA - Peperoni i mozarella.
ESPURNA - Pernil dolç i formatge.
MUSSOL - Tomàquet i mozarella.
4 MISTERIS - Edam, roquefort, mozarella, gouda i brie.
4 CARTES - Mozarella, bacó, xampinyons, pernil dolç i tonyina.




PER PICAR 10 €
- Braves, croquetes, patates al caliu i seitons amb allet.


ENCANTERIS DE LES BRUIXES 10€

-Esqueixada de bacallà.
-Escalivada amb anxoves.
-Anxoves de l'Escala.
-Cargols a la llauna

SOPES 6 €

-Escudella
-Sopa de ceba


PEIXOS
- Txocos  -  12€
-Gambes a la planxa  -  16€
-Sípi  -  13€
-Calamars a la Romana  -  12€
-Bacallà amb samfaina -  16€

TORRADES 12€

-Pernil Ibèric
-Manxec
- Brie
- Brie amb pernil dolç
-Brie amb bacó
-Escalivada amb tonyina
-Fuet
-Fuet i Gouda
-Xoriço ibèric
-Mozarella amb tomàquet
-Mozarella amb pernil dolç
-Tres formatges gratinats
-Tres botifarres
-Sobrassada amb formatge ( a seleccionar)
-Bacó o llom amb formatge
-Manxec amb pernil dolç


NOTA: Les Torrades també es poden seleccionar meitat d'un gust, meitat de l'altre.


PASTA 8 €

-Macarrons
-Espaguetis
-Tallarines
-Raviolis
-Tortellinis
-Canelons de l'àvia
-Lassanya de carn
-Lassanya vegetal


Salses: Bolonyesa, al pesto, napolitana, quatre formatges i al Roquefort.



METRES 17€
(un variat de tapes)
METRE CEL INFERN - Sípia, txocos, braves, xampinyons, bomba i seitons.
METRE MAR - Sípia, txocos, seitons, anxoves de l'Escala, gambes i popets.
METRE FOSCOR - Pernil ibèric, formatge, bombes picants, xampinyons, patates al caliu.
METRE NIT - Esqueixada, botifarra, escalivada, gambetes, anxoves i patates al caliu.



FUSTES 15€

(Amb llesca de pà amb tomàquet inclòs)



MORGANA - Truita, assortit de botifarres, patates al caliu, espetec, espàrrec i una torradeta amb escalivada amb anxoves.
SALEM - Assortit de formatges i embotits ibèrics.
JEZABEL - Verdures a la brasa.
GAROTA - Formatges i paté variat.
CARGOLINA - Una mica de tot dels ingredients de les altres fustes.


CARNS A LA BRASA

Cuixa o Pit de Pollastre a la brasa  - 10 €
Pit de Pollastre al pebre o Roquefort -10€
Entrecot a la brasa  -  15€
Filet de Vedella  - 15€
Llom amb guarnició  - 10€
Botifarra amb guarnició  - 10€
Hamburgeuesa de vedella amb guarnició - 10€
Graellada (per a dues persones)   -  20€

ARREBOSSATS

Llibrets o escalopes  - 10€

CARGOLS A LA LLAUNA

Grans  - 12€
Petits - 7€

FONDUE DE FORMATGE - 15€